Natuurlijke Zelf-expressie

Een dag op een fijne plek in de natuur
In stilte
Waar je je weer kunt verbinden met Moeder Aarde
Je één voelen met de natuur
Waar je kunt landen in je eigen lichaam
Waar je mag Zijn
Zijn met wat er is,
wat het ook is, in jou.

Terug naar jouw kern.

Waar ruimte ontstaat
om jouw eigen innerlijke wijze stem weer te gaan horen,
de fluisteringen van jouw hart,
en daar uiting aan te geven
op jouw natuurlijke, eigen manier.

Voel je welkom

Toelichting

Op deze dag komen we bij elkaar in een groep gelijkgestemden, we lopen naast elkaar, maar wel ieder op ons eigen pad.

Een deel van de dag zal in stilte zijn (ik zal het één en ander begeleiden, maar er is tijdens de oefeningen geen onderling contact, zodat je echt je eigen diepte in kunt.)

Hiervan zal een deel in de natuur zijn, we zullen bezig gaan met meditatie (vanuit de principes van mindfulness; Zijn met wat er is) en daarna zullen we bezig gaan met creëren.

Het deel ‘creëren’ gaat over het tastbaar maken van je diepste behoeftes, de boodschap van je innerlijke wijze, datgene wat wil stromen in jouw leven. Dit is iets heel krachtigs; een signaal naar jezelf en het universum om daar iets mee te gaan doen. Tijdens het creeëren is ruimte voor vragen, overleg en enige persoonlijke coaching.

Je hebt geen ervaring nodig, het hoeft ook niet ‘iets’ te worden, het gaat erom dat je bezig bent met die diepste behoeftes; je hebt ze letterlijk in je handen.

Er zal zoveel mogelijk natuurlijk materiaal aanwezig zijn, (o.a. klei, papier, hout, stokken, veren, wol en verf van natuurlijke pigmenten) maar je bent ook van harte welkom om je eigen favoriete materialen mee te nemen.

Praktische informatie

Volgt binnenkort