Over Eefje

Mijn naam is Eefje en ik noem mezelf creatief lichtwerker.

Het creatieve komt al mijn hele leven helder naar buiten, maar het lichtwerk, of eigenlijk vooral de term lichtwerk is iets waar ik de laatste jaren steeds bewuster mee bezig ben.

Lichtwerk is voor mij het verspreiden van licht en liefde en ik heb ont-dekt dat dat voor mij heel goed werkt door er vooral te ZIJN, in aandacht en vanuit liefde, voor mijzelf en voor anderen, precies zoals ik ben.

In de vorm van mijn Zachte Kracht Atelier komen het creatieve en het lichtwerk samen. Het licht en de liefde vloeien door in de creaties die ik maak. Ik werk ook heel graag voor andere lichtwerkers om hun prachtige zielsmissies te verbeelden.

Wat betreft mijn kunstenaarschap ben ik een autodidact. Ik doe cursussen wanneer ik merk dat ik iets specifieks wil bijleren en verder ben ik graag zelf aan het oefenen, spelen en experimenteren met materialen en technieken.

Naast het vormgeven en creeëren doe ik graag aan yoga en meditatie, speel ik op mijn sjamanistische drum en loop ik op blote voeten of op mijn barefoot-schoenen door het bos. Om mijn hoofd te legen en om inspiratie op te doen. Ik luister naar de bomen, de vogels en andere natuurwezens, ik kom tot rust, kan hier Zijn en voel dat Moeder Aarde me omarmt.

Interview

Ik heb een fijn en inspirerend interview over mijn creatieve projecten en dromen mogen doen met Andrea Schroeder van de “Creative Dream Incubator”.
Dit interview is hier te bekijken en te beluisteren.

Let op: Het interview is in het Engels.

Exposities

6 December – 6 maart 2020: Expositie ‘Natuurlijke magie & Magische natuur’ samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant, Donaustraat 183 (8226 LD) in Lelystad.

Winter 2017: Expositie samen met Claudia Kerssemakers in het Vegetarisch Restaurant in Lelystad.

Voorjaar 2016: Groepexpositie ‘In balans’ bij Maria Thorlund in Lund, Zweden.