Ik ben altijd een ‘voeler’ geweest, alleen was ik er lang niet bewust mee bezig. Ik gebruikte mijn eigenschap om me aan te passen, in voelen wat er van mij verwacht werd (Veel! Ik deed een wetenschappelijke studie) en me daar naar te voegen.

In 2004 was de maat vol volgens mijn lichaam en zei het STOP; we zijn klaar met deze weg. (Ik had ondertussen zware RSI klachten; mijn lichaam zat vast.)

Tijd voor een ander pad.

Ik begon in te zien dat het tijd was om mijn heldere voelen anders te gaan inzetten; van binnen naar buiten en meer ten bate van mijzelf. Het was tijd om anders te Doen.

In de jaren van 2004 tot nu ben ik meer gaan spelen met het leven, gaan dansen met mijn ziel, gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn hart.

Ik ben yoga gaan doen en gaan mediteren. Ik heb geleerd naar binnen te gaan en te voelen wat er in mij leeft. Te Zijn met wat er is, wat het dan ook is.

Ik ben geëmigreerd naar Zweden met manlief, ben kinderen les gaan geven, eerst in Nederlandse taal en cultuur, daarna in kinderyoga, familieyoga en het balletje rolde verder naar mindfulness voor leerkrachten, voor volwassenen, mindfulness en coaching en ik kreeg ondertussen ook twee prachtige, inspirerende kinderen.

Een periode in Australië met het hele gezin heeft mijn passie voor natuur, kunst en zelfexpressie weer aangewakkerd (hier was ik als kind en tiener veel mee bezig) en eenmaal terug in Zweden werd ook duidelijk dat het tijd was weer terug te verhuizen naar Nederland.

Weer in Nederland ben ik alles gaan verbinden; het spelen, het Zijn, de verbinding met moeder aarde, kunstzinnig bezig zijn, zelfexpressie. (Ik heb veel gehad aan mijn opleiding bij De Kleine Tiki)

De juiste mensen kwamen en komen langs op mijn pad en ik voel mijn licht steeds sterker gaan stralen en mijn pad is zich steeds helderder aan het ontvouwen.

Zo ben ik nu uitgekomen op de kern van waar ik mee bezig wil zijn:
natuurlijke zelfexpressie en het verspreiden van zachtheid.

Zachtheid verspreiden doe ik door het aandacht te geven en vorm te geven. Ik houd van kleur, van ronde vormen, van mooie overgangen en van krullen. Ik houd van mooie oplichtende mysterieuze ogen, van vleugels, van elven en engelen, van diepere boodschappen.

Ik geef zachtheid op mijn eigen manier vorm en breng het onder de mensen; om te inspireren en te raken. Om aan te zetten tot nadenken, openstellen en de eigen zachtheid te omarmen en in te zetten in het  leven.

En ik ben er van overtuigd dat ook dit weer zal veranderen, zoals alles van nature veranderlijk is en stroomt. Ik blijf voelen, Zijn en stromen.

Stroom je mee?

Hartegroet, Eefje