Ik maak graag een creatie speciaal voor jou of een dierbare. Hieronder staan de zielsportretten en de totempalen beschreven die ik maak.

Mocht je vragen hebben, voorstellen of ideeën voor andere mooie samenwerkingsverbanden, ik hoor graag van je!
Dit kan via het contactformulier, of stuur even een mailtje: eefjejansen@gmail.com.

Zielsportret of totempaal

Voor zowel een zielsportret als een totempaal gebruik ik foto’s en de naam van de ontvanger om me op af te stemmen. Wat ik daarbij doorkrijg vertaal ik naar een beeld, een figuur of wezen, in bepaalde kleuren en vormen en er komt vaak een totemdier, een krachtdier naar voren. Het gaat om de essentie, het licht, de kracht van de ontvanger die ik vertaal naar een beeld.

Mocht je zelf een wens hebben voor een krachtdier of een kleur o.i.d., geef dat dan bij het aanvragen aan, dan verwerk ik dit in het portret.

Naast het beeld schrijf ik een korte tekst om de essentie ook in woorden te bekrachtigen.

Een zielsportret maak ik op stevig gerecycled papier op A3-formaat (30×40 cm) en kost 75,- euro, inclusief 9% btw, exclusief verzendkosten.

Een totempaal maak ik van een stevige massief kastanjehouten paal (onbehandeld) van 1,85 m. Deze beschilder ik geheel of gedeeltelijk, in afstemming op de ontvanger. Hierbij gaat het vooral om bepaalde kleuren, natuurelementen en één of meerdere krachtdieren.

Vervolgens lak ik de paal zodat hij weersbestendig wordt. Zo kun je hem in je tuin plaatsen of binnen in een grote pot.
Wanneer de paal buiten staat zal hij uiteindelijk na een aantal jaren langzaam aan wel vergaan, maar dat vind ik zelf juist de charme van zo’n paal; de vergankelijkheid. Alles vergaat uiteindelijk, alles verandert weer in iets anders, maar alles blijft wel bestaan, alleen in een andere vorm of samenstelling.

Een totempaal kost 195,- euro, inclusief 9% btw, exclusief bezorgkosten (ophalen is natuurlijk ook mogelijk).

Mocht je meer vragen hebben of een bestelling willen opgeven dan hoor ik dat graag van je via een mailtje of het contactformulier.